Застраховки - ФИНСЕЙЛС Застрахователен Брокер

Вход потребителиРегистрация
A+ R A-
23-10-2011

Животозастраховането има огромна нужда от положителен PR

Дайте вашата оценка
(25 гласували)
Светла Несторова, председател на УС и изпълнителен директор на ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” Светла Несторова, председател на УС и изпълнителен директор на ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп”

- Госпожо Несторова, най-сетне животозастрахователният бизнес попадна в светлините на прожекторите, но за съжаление в изключително негативна светлина. Как ще коментирате този факт?
- Тъжно е, когато на бизнес като животозастраховането, който се развива в трудни условия, се прави отрицателен PR, най-малкото защото този бизнес не заслужава това.  Животозастраховането в България е в много уникална ситуация. То трябва да се съобрази и адаптира за много кратко време към регулация, която в другите държави е отнела векове. Същевременно трябва да се отнесе към един пазар, който като цяло е беден, с нисък стандарт на живот и с ниска финансова култура. Този бизнес трябва да направи това по един позитивен и безкрайно отговорен начин. Трябва да го направи в среда, доминирана от задължителните застраховки. И въпреки всички тези фактори, животозастраховането се справя, расте и става все по-значим играч.
Безспорно имаме огромна нужда от положителен PR на бизнеса. Имаме огромна нужда от разкази за това къде животозастрахователите са успешни. Най-малкото абсурдно е да се създава такъв имидж на животозастраховането, че то да изглежда сякаш е гнездо на некоректни практики. Да, в българското застраховане може да  има некоректни практики, но не животозастраховането е мястото, където те цъфтят. Дори, напротив, това е бизнесът без задължителни застраховки, с активно търговско поведение на играчите, с активно взаимодействие с клиента, и с най-ниско търсене. По тази причина всичко, което правим е функция на собствените ни усилия и на условията, които предлагаме.

- Какво стои зад сухата цифра изплатени обезщетения?
- През последните две години ЗАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп” е изплатило обезщетения за близо 180 смъртни случая на обща стойност над 1,5 млн. лв., като само за 2010 г. случаите са 109 и обезщетенията за тях възлизат на  820 хил. лв. Също така, през миналата година сме платили обезщетения на стойност  736 хил. лв. за 55 случая на инвалидност, а през 2011 г. - 215 хил. лв. за 38 инвалидизирани лица. Ето това правят животозастрахователите. Факт е, че само за последната година и девет месеца сме изплатили над 2,5 млн. лв. обезщетения по случаи със загуба на живот  и инвалидност, а ние сме една не чак толкова голяма компания. Същевременно, за последните три години, по  застраховка „Живот” за кредитополучатели дружеството е изплатило обезщетения в размер на почти 2,2  млн. лв. по 461 кредита, а откакто се занимаваме с  банково застраховане, чрез изплатените застрахователни суми сме погасили кредити на 3 820 клиента на обща  стойност в размер на  близо 10 млн. лв. Ето това са нещата, които не влизат във фокуса на общественото внимание. Да, ние се занимаваме със спестовни дългосрочни застраховки и всякакви други интересни продукти, но истината е, че през цялото време сме зад гърба на семействата на нашите клиенти. Истината е, че 3820 човека-кредитополучатели и техните семейства са получили подкрепа, защото ние сме били редом до някоя от банките, с които те са имали взаимоотношения в момента на настъпването на покрито застрахователно събитие. А трябва да се отбележи, че Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп е само една от многото компании, които го правят.  Иначе това биха били 3820 житейски трагедии. Същото е и с тези смърти, за които разказвам. Повечето от тях са свързани с дългосрочните ни застраховки. Това са били клиенти, които също са си правили планове каква сума ще получат накрая и как ще я оползотворят. Никой не разказва хилядите истории за връчените средства, когато са най-нужни. В същото време всички с лекота обсъждаме отделни, изолирани, извадени от контекста  примери, които нямат отношение към основната част на това, което този бизнес прави.
Вероятно веднага ще ме попитате за броя на заведените към нас дела - през последните три години имаме загубени две дела и пак две са делата, които сме спечелили. В момента дружеството има четири висящи дела, две с история и две нови, по които предстои да проследим развоя. Сама можете да видите какво е съотношението на проблемните случаи към изплатените обезщетения.

- Кой е пътят, накъде трябва да върви българското животозастраховане, какво трябва да се случи, за да осъзнае най-сетне обществото социалната роля на този бизнес?
- Според мен трябва да се случат няколко процеса, единият от които е формирането на съзнание за браншова идентичност. На нас, като индустрия, ни липсва усещането, че сме един бранш с обща кауза и цели, и че всички ние дружно трябва да вървим към постигането  им.
Според мен това е посоката, в която трябва да вървим. Това е процес, който вече се случва, просто трябва да започнем да преследваме общи каузи, да се срещаме по-често и да решаваме съвместно повече неща, да се обръщаме заедно към пазара. Самата аз имам желанието да участвам активно в този процес и се надявам да изградим тази идентичност чрез Комисията по животозастраховане към Асоциацията на българските застрахователи. За целта обаче трябва да постигнем общо становище по въпроса кои са горещите точки и наболелите теми за нашия бранш такива, каквито всички ги виждаме, кои са нещата, които са важни за всички нас. В момента, в който животозастраховането у нас има своята програма вие бихте били партньорите, с които да я обсъдим.
Второто, което трябва да се случи, и което също е част от процеса на изграждане на браншовата идентичност, е обръщане към пазара и генериране на така необходимия положителен PR. Всички ние, животозастрахователите, сме в позиция повече да разказваме за себе си и това, което правим, а също и да работим за подобряването на цялостния имидж на този бизнес в обществото.

- Защо е много лесно да продадем автомобилна застраховка, а в същото време в повечето случаи е мисия невъзможна да убедим някого да застрахова живота си?
- Основният и водещ аргумент в полза на застраховката „Живот” е именно да бъде застрахован животът ти. Всичко  е свързано с нуждата на клиента - той трябва да знае каква цел преследва, за да избере и подходящия продукт, който най-добре отговаря на неговите потребности. Ако човекът преследва сериозна доходност за кратък период от време, без да се интересува от риска, застраховката „Живот” не е неговия инструмент - има високорискови инвестиционни инструменти, в които той може да инвестира. Ако търси ликвидни средства, които да може да харчи, за това има краткосрочни депозити. Отново застраховката „Живот” не е неговия инструмент. Ако иска обаче в случай, че се случи най-лошото с него, семейството му да разполага с определена сума пари, повече отколкото са налични в момента, застраховката „Живот” е единствения инструмент.
Пресечната точка тук е как се постига това осъзнаване. Тази пресечна точка е професията на застрахователния консултант. Всъщност една от големите теми пред бранша, пред клиентите, пред пазара и пред регулатора е що е то „животозастрахователен консултант” и има ли той почва у нас? Животозастрахователният консултант би следвало да бъде специалист, който е добре подготвен в материята на бизнеса, в който работи. Той може да разговаря с клиента, да извади наяве и да обсъди тези нужди, за които говорихме преди малко. Да зададе неудобните въпроси, свързани с това, ако нещо се случи кой ще поеме издръжката на децата, лизинга, кредита, от къде ще дойдат средствата и т.н. Именно консултантът е този, който може да помогне на съответния човек да вземе решението, да избере конкретния продукт и да направи следващата стъпка. Без животозастрахователния консултант срещата на човека с неговите потребности става много трудно. Най-вече защото никой от нас не обича да мисли за тези неща. Тук става дума за реално осъзнаване на собствената ни тленност и чупливост. От друга страна у нас съществува едно огромно неразбиране по отношение на понятието „застрахователен агент” изобщо. Човекът, който попълва полици „Гражданска отговорност” на близки и познати, за да изкара някой допълнителен лев и животозастрахователният агент са две различни неща. Да станеш животозастрахователен агент е много трудно и изисква сериозна подготовка. Първо, кандидатстваш за такъв, после те обучават продължително - както в класна стая, така и в полеви условия, попълваш тестове, държиш изпити, а за финал, трябва да получиш лиценз от компанията. Едва тогава започваш да се срещаш с клиенти. На тези срещи вече имаш подготовка не само по продукта, но и за типа среща, който провеждаш, за типа въпроси, които да поставиш и каква помощ да окажеш на клиента, за да вземе решение. Животозастрахователният агент е нещо различно от обичайната представа за агент, такъв какъвто го виждаме в автомобилното застраховане. Бизнесът е този, който трябва да формулира и прецизира стандартите за това какво е „животозастрахователен агент”, за да подпомогне регулатора да намери точните форми за позиционирането на тази професия спрямо останалите видове посредничество.

- Доста често елементарната съпоставка на това какво даваш и какво ще получиш обратно в края на периода отблъсква хората от животозастраховките...
- Ако клиентът сравнява цифрите на принципа „Сега влагам 10 000 лв. и след 15 г. ще получа същите тези 10 000 лв.”, той никога няма да си направи застраховка „Живот”. Но ако двете цифри, които сравнява клиентът са „От днес започвам да отделям по 40 лв. всеки месец, но ако утре се случи нещо ще разполагам не с тези 40 лева, а с 10 000 лв.”, тогава картината изглежда по различен начин.
Често се шегувам като правя аналогия със застраховка „Каско”.  Може пет години да плащаме по 1 000 лв. премия за застраховка на колата си и накрая, ако колата е „жива и здрава” сме благодарни, че сме дали тези пари и всичко е било наред, защото дори и да се беше случило нещо колата ни е била е застрахована. Подобна е аналогията и в нашия бизнес - даваш едни пари и ако се случи нещо си застрахован. Разликата спрямо „Каско” е, че като изтекат петте, десетте, петнадесетте години и нищо не ти се е случило си взимаш парите, които си дал. А и даже са ти донесли доходност. Застраховката „Живот” не е депозит, нито високодоходна инвестиция, тя е застраховка на живота и трудоспособността, при която освен това се реализира също и спестяване. А ако това е трудно за разбиране, ги има Рисковата застраховка „Живот” или застраховка „Злополука”, но трябва да има някаква застраховка на всяка цена, иначе рискуваме биографиите на най-обичаните ни хора.

- Считате ли, че една промяна в данъчното законодателство в посока на увеличаване на данъчните преференции ще засили интереса към животозастраховането?
- Определено има  много неща, които трябва да се решат и да се уредят в съществуващата законова рамка, така че ако не благоприятстват, то поне да регулират по нормален начин това, което се случва в момента. Пред бранша има редица наболели проблеми, първият от които е неравнопоставеното третиране на животозастрахователите в сравнение с пенсионните фондове. Според европейските директиви би следвало всеки от браншовете да бъде равнопоставен като преференции, но случаят в момента не е такъв.
Крайно време е да се уточни и застраховката „Живот” социален разход ли е или не. Според Закона за корпоративното подоходно облагане би следвало застраховката „Живот” да ползва данъчни облекчения. Да, обаче се появяват тълкувания и интерпретации, според които ако за всички служители няма равномерна вноска, застраховката не се признава за данъчен разход. Друг е въпросът, че самото естество на животозастрахователния бизнес предполага разслояване на служителите, най-малкото защото те имат различно място в организацията. Подобно третиране означава, че стимулираме работодателите да правят схеми с равни вноски, вместо да ги мотивираме да развиват истинска корпоративна социална политика. Корпоративната социална политика изисква служителите да се разслоят. Факт е, че данъчното облекчение е едно и също за всички групи служители, така че независимо от размера на вноската, то би следвало да се приеме за данъчен разход.
Още по-интересен е пропускът в Наредбата за елементите на възнаграждението. Наредбата предвижда да се внасят осигуровки върху премията по застраховки „Живот”. Да, но тук възниква въпросът може ли едно нещо едновременно да не е социален разход и въпреки това да остане елемент на възнаграждението, върху който да се начисляват осигуровки. В крайна сметка какво няма да начисляваме - данъци или осигуровки, нито едното от двете, или ще начисляваме и двете. А какво да правим с Рисковите застраховки „Живот”, които попадат под същото третиране?!
Представете си, че сте работодател, който трябва да вземе сериозното и отговорно решение да сключи застраховка „Живот”, защото иска да развива социална политика по отношение на работниците си, но законът не ви дава достатъчна яснота как да процедирате. Как ще постъпите?
Аз лично никога не съм мислила, че данъчните облекчения са основната причина за сключване на застраховка „Живот”. Те са един стимул, който държавата дава, за да насърчи стъпките в конкретната посока, стига те да са стабилни, добре урегулирани и ясни. За съжаление ситуацията в момента подлежи на допълнително изясняване. Някои подразделения на Национална агенция по приходите признават една премия за данъчни облекчения,  а други - друга. Някои от офисите на НАП не приемат застрахователните пакети като такива. Затова се налага те да се разслояват на съставните им части и данъчното облекчение да се приложи само върху част от пакета. Въпреки, че „пакетът” понякога изобщо не е пакет, а интегриран застрахователен продукт и такова разслояване не е коректно.

- Бихте ли споделили вашите впечатления от работата си по линия на банковото застраховане?
- В Европа банките са много важен канал в дистрибуцията на животозастрахователни продукти, като ролята на банковото застраховане непрекъснато нараства. Банките са канал за продажби не само на застраховки по собствените си кредитни портфейли, но и на отделни застраховки, необвързани с банкови продукти. В цяла Европа това е много развит бранш, докато в Америка всичко се продава от агенти.
Определено не мисля, че някога банките ще изместят изцяло другите форми на дистрибуция. Най-малкото защото като индивидуален клиент, ако искаш продукт с широко покритие е необходимо да ти се направи индивидуална оценка на риска.
Знаете, че банковото застраховане, обвързано с портфейлите на банките може да бъде два вида - автоматично, когато застраховката върви заедно със самия акт на придобиване на кредита или доброволно – когато клиентът сам избира дали да има или да няма такава застраховка заедно с кредита. В България съществуват и двете форми. Разликата е в начина на оценка на риска. При активната продажба рискът от негативна селекция е по-голям, което води до по-висока цена, докато при автоматичното покритие на целия портфейл негативната селекция е по-малка, респективно цената е по-ниска. Другият тип банково застраховане е от типа „продажба на гише”. Там няма връзка между банковия и застрахователния продукт, защото те могат да се предлагат съвсем независимо и отделно едни от други. Такива продукти са подходящи за потребител, който иска покупката на застраховка да е бърза, лесна и достъпна, но тогава обикновено не получава най-добрите покрития, които се предлагат на пазара.Общо-взето, принципът е, че по-прецизната оценка на риска ти гарантира по-добри застрахователни покрития, а бързото и лесното не винаги е за предпочитане.


- И за финал, що е то животозастраховане?
- В животозастраховането човекът се разглежда като източник на доход, на блага, и неговото изчезване или увреждането му е  онова, което  се стремим да обезпечим.Основните покрития са покрития на големите рискове - загуба на живот и пълна загуба на работоспособност. Тези рискове са фундамента на бизнеса и са основната причина да си правим застраховка „Живот”. Въпрос на допълнителни екстри е да се прибавят и множество други покрития.. Има рискове, свързани с критични заболявания, с частична загуба на работоспособност, с функционални увреждания, с временна загуба на работоспособност, включително и медицински покрития.
Според мен огромно бъдеще има и в здравното застраховане, което предстои да се развива в чисто застрахователния смисъл, особено ако приложим европейските директиви в тази посока. Съжалявам, че последните промени в Кодекса за застраховане не минаха. Надявам се скоро повечето от тях да видят бял свят.
За финал, да си пожелаем бранша, с помощта на регулатора, да успее да открои истинското лице на застраховката „Живот” и да й осигури мястото, което й се полага на нашия застрахователен пазар.

Със Светла Несторова разговаря Гергана Иванова
Гергана
Иванова

Гергана Иванова

Здравейте,
аз съм Гергана Иванова, управител на застрахователен брокер „ФИНСЕЙЛС”. От 11 години съм в сферата на застрахователната индустрия от двете страни на бариерата - като журналист и професионалист от реалния бизнес.

На тези от вас, които поверят застрахователната си защита на „ФИНСЕЙЛС” ще се радваме да доставим обслужване от най-високо ниво.

коментари

Фирма за заем на Sky Wealth, ние даваме заеми с лихва 0f 3%.

Добър ден господине / ма съм.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: граница / конкурентоспосо бност на бизнес разширяване.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация

Без предварителни такси

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания изпратете имейл до нас днес

skywealthloanfi
skywealthloanfi
skywealthloanfi

Г-жа Мери Мейсън.

0 MARY MASON 2020-03-05 00:33 #213

Цитиране | Докладвай на администратор

Фирма за заем на Sky Wealth, ние даваме заеми с лихва 0f 3%.

Добър ден господине / ма съм.

Ние сме частна компания и предлагаме заеми на ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона провизии за заем от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: граница / конкурентоспосо бност за разширяване на бизнеса.

(Номер на Whatsapp: +79652625435)

Ние предлагаме разнообразни заеми

* Лични заеми (обезпечени и необезпечени)
* Бизнес кредити (обезпечени и необезпечени)
* Заем за консолидация

Без предварителни такси

Благодарим Ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания изпратете имейл до нас днес

skywealthloanfi
skywealthloanfi
skywealthloanfi

Г-жа Мери Мейсън.

0 MARY MASON 2020-03-01 10:09 #212

Цитиране | Докладвай на администратор

Търсите бизнес финанси, лични финанси, кредити за недвижими имоти, кредити за автомобили, парични средства за студентски средства, средства за консолидация на дълга, необезпечени фондове, рисков капитал и т.н. ... Вие сте на правилното място Свържете се с нас за повече информация.

Whataspp: +971582957145

Whataspp: +971582957145

Имейл: Creditmidland@g mail.com

Midland Credit Home

Ахмед Мохамед

0 Ahmed Mohamed 2020-02-24 23:10 #211

Цитиране | Докладвай на администратор

Имате ли нужда от спешен заем за решаване на вашите финансови нужди, Ние предлагаме заем от $ 50 000,00 до $ 10 000 000 000,00 Макс, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, със 100% гарантирана Ние също даваме заем в (евро, лири и долари .) Лихвеният процент, приложим за всички заеми, е (2%,), ако се интересувате, свържете се с нас на (goldenlinkloan )

0 chris 2020-02-06 20:17 #210

Цитиране | Докладвай на администратор

Имате ли нужда от спешен заем за решаване на вашите финансови нужди, Ние предлагаме заем от $ 50 000,00 до $ 10 000 000 000,00 Макс, ние сме надеждни, ефективни, бързи и динамични, със 100% гарантирана Ние също даваме заем в (евро, лири и долари .) Лихвеният процент, приложим за всички заеми, е (2%,), ако се интересувате, свържете се с нас на (goldenlinkloan )

0 chris 2020-02-06 19:58 #209

Цитиране | Докладвай на администратор

НЕПРАВИЛНИ ДОСТАВЧИЦИ НА ЗАЕМ ОГРАНИЧЕНИ

Решете финансовия си проблем в рамките на 24 часа.

Вие сте работник със заплата или собственик на бизнес? Вземете от 1000 евро - 200 000, 000 евро заем в рамките на 24 часа

Простото решение за пари.

За повече запитвания се свържете с нас на: immaculateloanp rovidersltd@gma il.com

Изпълнителен директор: Г-жа Бенджамин

или посетете нашия клон: Ниво 29, Кулата Тифани, Кулите на езерата Джумейра Дубай. ОАЕ

Свържете се с нас на: immaculateloanp rovidersltd@gma il.com

Благодаря

0 HELEN BENJAMIN 2020-01-13 22:45 #208

Цитиране | Докладвай на администратор

НЕПРАВИЛНИ ДОСТАВЧИЦИ ЗА ЗАЕМИ

Решете финансовия си проблем в рамките на 24 часа.

Вие сте работник със заплата или собственик на бизнес? Вземете от 1000 евро - 200 000, 000 евро заем в рамките на 24 часа
Простото решение за пари.

За повече запитвания се свържете с нас на: immaculateloanp rovidersltd@gma il.com

Изпълнителен директор: Г-жа Бенджамин

или посетете нашия клон: Ниво 29, Кулата Тифани, Кулите на езерата Джумейра Дубай. ОАЕ

Свържете се с нас на: immaculateloanp rovidersltd@gma il.com
Благодаря

0 HELEN BENJAMIN 2020-01-04 11:41 #207

Цитиране | Докладвай на администратор

Здравейте

Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2000 до 50 000 000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, не проверяваме кредит и предлагаме 100% гаранция за външни заеми през този период.

Ние също заемаме цялата валута с 3% лихва върху всички кредити .... Ако се интересувате, върнете се при нас с този имейл.
Моля, върнете се при нас, ако се интересувате,

с eaglehomemortga
Whatsapp: +49 170 4140452

Искрено Ваш,

Госпожа Лола Даниел
eaglehomemortga .

0 Lola Daniel 2019-11-10 02:46 #206

Цитиране | Докладвай на администратор

Здравейте

Имате ли нужда от спешен заем, за да задоволите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2000 до 50 000 000.00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, не проверяваме кредит и предлагаме 100% гаранция за външни заеми през този период.

Ние също заемаме цялата валута с 3% лихва върху всички кредити .... Ако се интересувате, върнете се при нас с този имейл.

Моля, върнете се при нас, ако се интересувате, с eaglehomemortga
Whatsapp: +49 170 4140452

Искрено Ваш,

Госпожа Лола Даниел
eaglehomemortga .

0 Lola Daniel 2019-10-29 07:17 #205

Цитиране | Докладвай на администратор

Вие сте бизнес мъж или жена? Имате ли някаква финансова каша или имате нужда от средства за стартиране на собствен бизнес? Имате ли нужда от заем, за да започнете хубав малък мащаб и среден бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки и други финансови институти ?.

Нашите заеми са добре застраховани за максимална сигурност е наш приоритет. Нашата водеща цел е да ви помогнем да получите услугата, която заслужавате. Нашата програма е най-бързият начин да получите това, от което се нуждаете веднага. Намалете плащанията си, за да облекчите напрежението на месечните си разходи. Спечелете гъвкавост, с която можете да използвате за всякакви цели - от ваканции, до образование, до уникални покупки

Ние предлагаме широка гама от финансови услуги, която включва: бизнес планиране, търговско финансиране и развитие, имоти и ипотеки, кредити за консолидация на дългове, бизнес заеми, частни заеми, кредити за рефинансиране на жилища с ниска лихва @ 3% годишно за физически лица, компании и корпоративни органи. Вземете най-доброто за вашето семейство и собственик на вашия дом-мечта, както и с нашата Обща схема на заем.

Заинтересованит е кандидати трябва да се свържат с нас по имейл: romerovinciloan

0 Romero Vinci 2019-10-19 02:48 #204

Цитиране | Докладвай на администратор

Уважаеми търсещи заеми

Имате ли някакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази компания за заем е създадена правозащитни организации по целия свят с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, свържете се с нас с подробностите по-долу имейл: elenanino0007@g mail.com

Име:
Необходима сума на заема:
Продължителност на кредита:
Мобилен номер:

Благодаря ви и Бог да ви благослови
УВЕРЕНОСТ
Елена

0 Елена 2019-09-12 08:00 #203

Цитиране | Докладвай на администратор

Поздрави от заема за зелени пасища.

Нуждаете се от кредит за реализацията на вашите проекти
Били ли сте отхвърлени от много банки
Имате ли нужда от финансиране за консолидация на дълга?
Имате ли нужда от финансиране, за да помогнете на вашия бизнес да се върне на пътя Знайте, че ние сме най-доброто решение за вас в областта на получаване на личен заем.

Просто се свържете с нас чрез: {Greenpasturelo }

Предоставяме кредити при 3% годишна обща ставка с
Възможности. За повече информация относно нашите предложения за кредит

Моля, свържете се с нас: Greenpastureloa
Greenpastureloa

0 MARY THOMAS 2019-09-11 18:02 #202

Цитиране | Докладвай на администратор

Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, автокредит, земеделски заем или финансиране на проекти? Имаме добри новини за вас. Тази фирма е сертифицирана и създадена, за да предостави подкрепа на публични, компании от сектора, а също и на физически лица. Това е да подкрепите финансовото състояние по целия свят, кандидатствайте за заем днес, уверяваме ви най-добрата оферта, вашата щастието е нашите приоритети, ние предлагаме заем на различни части на света. Азия, Австралия / Океания, Европа, Северна Америка, Южна Америка и Африка, Антарктида. при 2% лихва, свържете се с нас сега чрез нашия имейл

(Kimberlyfinanc )

  номер на WhatsApp: +12174870925

0 karen James 2019-09-01 17:00 #201

Цитиране | Докладвай на администратор

Получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем за клиентите, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него. Въпросът за кредита и обезпечението са нещо, от което клиентите винаги се притесняват, когато търсят заем от легитимен кредитор. Но ние направихме тази разлика в отпускането на заеми. Можем да организираме заем от 5000 евро. до 500 000 000 евро с едва 3% лихва. Моля, отговорете незабавно на този имейл: GregowenloanfirНашите услуги включват следното:1) Консолидация на дълга

2) Втора ипотека

3) Бизнес кредити

4) Лични заеми

5) Международни заеми

6) Заем за всякакъв вид

7) Семеен заем E.T.CБез социално осигуряване и без кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направим вашата мечта. GREG OWEN ЗАЕМНА ФИРМА1 казва ДА, когато банките ви кажат НЕ. И накрая, ние финансираме дребномащабна заемна фирма, посредници, малки финансови институции, тъй като имаме неограничен капитал. За повече подробности относно получаването на заем се свържете с нас, моля отговорете незабавно.Информация за фирмата

Адрес на електронната поща: Gregowenloanfir

0 GREG OWEN 2019-08-30 23:43 #200

Цитиране | Докладвай на администратор

Здравейте,

Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен заем за местни и международни кредитополучате ли. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много.

Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас с вашата заявка за заем.

Тази оферта е за сериозни хора.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез:
Имейл: easyloanfirm202
WhatsApp: +18582644849

Сертифицирани сме,
надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен.

С Най-Добри Пожелания,
Дерек Дъглас
easyloanfirm2023% Просто и достъпно предложение за заем

0 Derek Douglas 2019-08-22 10:58 #199

Цитиране | Докладвай на администратор

Добави коментар

Защитен код Обнови

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

Обират най-малко по десет апартамен…

Всеки ден се обират най-малко по 10 апартамента само в София, показват данни на МВР. ...

Ср, 29.02.2012, 19:46

Нова застраховка от Алианц

Специална застраховка „Сейф кард“ към промоционалната си пролетна оферта за банкови к...

Ср, 29.02.2012, 18:15

Prudential се готви да избяга от So…

Най-големият застраховател във Великобритания, компанията Prudential, обмисля да изве...

Пн, 27.02.2012, 19:02

Samsung Life ще купува азиатската I…

Samsung Life Insurance Co., най-големият животозастраховател в Южна Корея разглежда в...

Пн, 27.02.2012, 18:59

AXA с 57% ръст на печалбата

Френската  AXA Sa, вторият по капитализация застраховател в Европа, е увеличил чистат...

Сб, 18.02.2012, 00:02

Печалба на Aegon е паднала четири п…

Холандският застраховател Aegon NV, собственик на американската застрахователна компа...

Сб, 18.02.2012, 00:01

Печалбата на MetLife Inc. е скочила…

MetLife Inc., най-голямата в САЩ компания в областта на животозастраховането, рязко е...

Пт, 17.02.2012, 16:44

Франция разреши късите продажби на …

Френският регулатор на финансовия пазар (Autorite des marches financiers, AMF) махна ...

Пт, 17.02.2012, 16:43

Hannover Re ще отчете по-голям прих…

Чистият приход на годишна база на третата по големина презастрахователна компания в с...

Пт, 17.02.2012, 16:41

Moody's понижи рейтинга на пет заст…

Международната рейтингова агенция  Moody's Investors Service понижи рейтинга за финан...

Пт, 17.02.2012, 16:35

Календар

« Май 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Вход потребители