Застраховки - ФИНСЕЙЛС Застрахователен Брокер

Вход потребителиРегистрация
Решения за бизнеса
A+ R A-

Решения за бизнеса

Когато бизнесът ти върви във възходяща посока, имаш свободен ресурс и продажби в резултат на които се увеличава паричния ти поток, загубата на един актив не е фатална, ти ще го закупиш веднага, но когато сме в условия на криза и достъпът до финансов ресурс е затруднен, тогава погиването на този актив може да доведе до колапс на твоя бизнес, ето защо не можеш да си позволиш да останеш дори за ден незастрахован. Ние от застрахователен брокер „Финсейлс“ ще предложим най-доброто решение за твоя бизнес - застраховка на вашата професионална отговорност, защита за сградите и автомобилния парк, сигурност за вашия персонал и оборудване, гаранция срещу евентуални финансови загуби.

Гергана
Иванова

Гергана Иванова

Здравейте,
аз съм Гергана Иванова, управител на застрахователен брокер „ФИНСЕЙЛС”. От 11 години съм в сферата на застрахователната индустрия от двете страни на бариерата - като журналист и професионалист от реалния бизнес.

На тези от вас, които поверят застрахователната си защита на „ФИНСЕЙЛС” ще се радваме да доставим обслужване от най-високо ниво.

Вход потребители