Застраховки - ФИНСЕЙЛС Застрахователен Брокер

Вход потребителиРегистрация
С грижа за вас и семейството
A+ R A-

С грижа за вас и вашето семейство

В условията на криза всеки се стреми да съхрани своето богатство, а какво по-голямо богатство може да има от семейството. Не може грижата за автомобила да е над тази за живота и здравето, нашето и на семейството ни. Ето защо в зависимост от желаното покритие и финансови възможности, клиентите на застрахователен брокер „Финсейлс“ ЕООД може да направят избор от портфолиото на почти всички животозастрахователни компании, опериращи на българския застрахователен пазар. За разлика от продуктите в общото застраховане, където изборът се прави измежду определени стандартизирани варианти, то при животозастраховането клиентът е този, който решава срещу какво да се застрахова, за какъв период и колко би могъл да отдели за тази цел.

Застраховката „Живот“ е възможност човек да покрие рисковете, които съпътстват живота му и да осигури материално близките си при настъпване на трагично събитие с живота му. За разлика от чисто рисковите покрития, спестовните застраховки притежават този плюс, че клиентът ще получи плащането по договора си независимо дали се е случило определено рисково събитие или не. По този начин заплатените вноски не само не се губят, но и практически представляват сигурна инвестиция с определена печалба. От съществено значение е, че при застраховките „Живот” се ползват данъчни облекчения в размер на до десет процента от облагаемия доход.
Гергана
Иванова

Гергана Иванова

Здравейте,
аз съм Гергана Иванова, управител на застрахователен брокер „ФИНСЕЙЛС”. От 11 години съм в сферата на застрахователната индустрия от двете страни на бариерата - като журналист и професионалист от реалния бизнес.

На тези от вас, които поверят застрахователната си защита на „ФИНСЕЙЛС” ще се радваме да доставим обслужване от най-високо ниво.

Вход потребители