Застраховки - ФИНСЕЙЛС Застрахователен Брокер

Вход потребителиРегистрация
Застраховка по мярка
A+ R A-

Застраховка по мярка

В повечето случаи застраховането се оказва трудоемка и неособено приятна на пръв поглед задача. Най-вече защото самият процес на сключване на определен вид застраховка е свързан с правенето на разходи, с ориентирането в строго специфична терминология, избор на подходящата застрахователна компания и най-вече с основния от гледна точка на застрахования въпрос ще му бъдат ли изплатени евентуалните щети при настъпване на застрахователното събитие. От друга страна, от изключително значение е този избор да бъде правилен, тъй като той впоследствие е и гарант за качеството на застраховката, която купуваме. В този момент възниква въпросът на кого да се доверя за моята застраховка.

Ако ползвате  услугите на застрахователен брокер „Финсейлс“ ЕООД, ще можете да разчитате на компетентна информация за възможностите на всяка от компаниите в бранша, както и на адекватна съпоставка на тези възможности с вашата потребност от застраховане. За нас застраховката „по мярка“ е изключително важна. Стремежът ни е да предложим на всеки клиент най-доброто за него решение. Верни на максимата „Най-добрият избор е информираният избор“, всеки път за всеки клиент, ние правим детайлно проучване на пазара, за да бъдем в състояние да му предложим най-доброто решение, съобразено в максимална степен с неговите потребности.
Въз основа на редица фактори, ние като брокер, ще ви препоръчаме определен застраховател, като по този начин ще поемем допълнителна гаранция и отговорност за вашата застраховка. В групата на факторите, на чиято база правим своята препоръка, е и качеството на обслужване, което предоставя съответното застрахователно дружество. И не на последно място едно от нашите задължения като брокер е да уредим със застрахователя възможно най-широк обхват на застрахователното покритие, което да ползвате като наш клиент.
С познанията и опита си за пазара ние можем  лесно да преценим дали котираната премия от застрахователя е конкурентна или не.
Ще се радваме да бъдем вашия персонален консултант по въпросите, свързани със застрахователната защита на вашия бизнес, дом и семейство.
Гергана
Иванова

Гергана Иванова

Здравейте,
аз съм Гергана Иванова, управител на застрахователен брокер „ФИНСЕЙЛС”. От 11 години съм в сферата на застрахователната индустрия от двете страни на бариерата - като журналист и професионалист от реалния бизнес.

На тези от вас, които поверят застрахователната си защита на „ФИНСЕЙЛС” ще се радваме да доставим обслужване от най-високо ниво.

Вход потребители